Hívja a Nutrition Diva hallgató vonalát a 443-961-6206 telefonszámon.

Hívja a Nutrition Diva hallgató vonalát a 443-961-6206 telefonszámon.

Kóbor lengyel oldat, amely megakadályozhatja, hogy a lengyel ragaszkodjon oda, ahol nem szívesen fogad. Csak annyit kell tennie, hogy egy kis kőolajzselét alkalmazzon egy pamut tamponnal a körmök széleinek körüli területekre. Használhatja ugyanazt a trükköt, amikor eltávolítja a sötét körömlakkot, így a szín nem fut, és festse a kezét, amikor megpróbálja eltávolítani a körméből. 10. Szeretné, ha a lengyel lengyel hosszabb ideig tart? Fogd meg az ecetet! Pamutgolyóval vigyen fel fehér ecetet a körömre, hogy a körömlakkot közvetlenül a szennyeződés vagy a maradék eltávolítása érdekében törölje. Segít a lengyelnek jobb pecsétet és távolságot elérni. 11. Zökkenőmentesen mozogjon, ha a lengyeled soha nem csúszik olyan simán, mint egy szalon alkalmazás, próbálja ki ezt a trükköt. Ragasztja be a palackot a hűtőszekrénybe 15 percig, mielőtt jelentkezne. 12. Több kevesebb meglepetés! Valójában gyorsabb három szuper-vékony lengyelréteg felvitele, mindegyik megszáradása előtt, mielőtt egy vagy két vastag rétegre kényszerítené, és egy lengyel örökkévalóságot vár, hogy megszáradjon. 13. A divatos halhálózatok levágtak egy darab loofah -t. Miután felvette és megszárította a választott alapszínét, használjon egy szivacsot egy második színre a loofah felett. Kapsz egy FishNet -effektusot! 14. A lengyel jég poláris merülése jó, ha a körömlakkot állítja. Mielőtt elkezdené a festményt, töltsön meg egy tál jégkockákat, és futtasson egy kis hideg vizet a tetejére. Ezután, amikor készen áll a szárításra, merítse a körmét a tálba kb. Egy percig. A hideg nemcsak a tetejére, hanem az egészen a lengyelre állítja be – védi Önt a kis bosszantó chipekből. 15. Tetesse a csúcsot, amikor egy felső réteg felhordásakor ne felejtse el eltakarni a körmök szélét. Ez az a hely, amely verte, és kinyithatja az ajtót a lengyel chipshez! 16. A NEAT körömlakk eltávolítója használjon egy régi tabletta palackot gyors körömlakk -eltávolítóként! Helyezzen több pamutgolyót vagy egy régi sminkszivacsot, és adjon hozzá egy kis körömlakk -eltávolítót. Ezután, amikor el kell távolítania a régi lengyel, csak merítse be az ujját a tabletta tartályába, és csavarja be. Készíthet egy hasonló segítőt egy kőműves edényben és egy hengerelt tisztítószivaccsal.

A szerzőről

Bruce és Jeanne Lubin

Bruce Lubin és Jeanne Bossolina-Lubin három fiú büszke szülei és több mint egy tucat könyv. Miután évente ezreket takarítottak meg mindennapi tippek és egyszerű életmentők felhasználásával, saját vállalkozást indítottak abban a reményben, hogy megosztják tudásukat másokkal. Ismertek arról, legújabb blogbejegyzésem hogy bemegyenek a barátaik hűtőszekrényeibe, hogy fejjel lefelé fordítsák a tojásaikat, hogy hosszabb ideig tartsanak. Kikapcsolhatja a zsírgénjeit? Fedezze fel, hogy a génei kövérré válhatnak-e, és mit tehetsz vele. Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. A kalória-terhelésű étrend egyes egereknél egyáltalán nem okozott testzsír-változást, míg más egereknél több mint 600%-os testzsírnövekedés tapasztalható! 11 külön genetikai régiók, amelyek az egerek zsírnövekedésével társultak. Azt állíthatja, hogy az egerek nem pontosan megegyeznek az emberekkel, de ezeknek a géneknek többsége közvetlenül átfedésben van az emberek elhízásához kapcsolódó génekkel. olyan gyógyszerek és kezelések, amelyek kifejezetten a zsírgéneket célozzák meg. De a tanulmány egy fontosabb megjegyzése az volt, hogy a hangsúlyt nem számítja a gének mondása, a környezeti tényezők, például az étrend és a testmozgás szintén rendkívül fontosak, ha a zsírt fogják -e tárolni.

Megállíthatja

a zsírgénjeit? Egy másik tanulmányban egyértelműen világosan megvilágították, amely azt találta, hogy a fizikai aktivitás akár 40%-kal csökkentheti az elhízás iránti tendenciáját! Egy másik tanulmány megállapította, hogy azok, akik egy specifikus túlsúlyos gént hordoznak, az FTO génnek, de nagyon fizikailag aktívak voltak, ugyanolyan súlyosak, mint mások, akik nem hordozták ezt a túlsúlyos gént.

és a jó hír az, hogy tudsz Szerezd meg a testmozgás előnyeit maratonok futtatása, triatlonok készítése nélkül, vagy minden időt az edzőteremben tölteni. Valójában a napi kb. 30 percig aktív, közvetlenül csökkentheti a „zsírgének” hatásait. Ez azt jelenti, hogy megcáfolhatja a súlygyarapodási genetikát, ha egyszerűen csak a kutyát sétálja, a kerékpárt munkába viszi, kihagyja a liftet, és inkább a lépcsőket veszi, vagy akár hideg zuhanyokat is. Első ‹előző123Next› Utolsó »Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. Van -e olyan dolog, mint egy zsírgén vagy genetikai elhízás? Kikapcsolhatja a zsírgénjeit? Fedezze fel, hogy a génei kövérré válhatnak-e, és mit tehetsz vele. Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. Könnyedén bekapcsolhatja a géneket az életmóddal, az étrendjével és még érzelmi állapotával. Valójában megváltoztatja a genetikáját, vagy naponta húzza a specifikus genetikai kiváltókat, sőt óránként is, az általad elfogyasztott ételek típusával, a lélegzett levegő minőségével, a fizikai aktivitással (vagy nem tesz) , és még az életed stresszének köszönhetően is. Az epigenetika nevű teljes tanulmányi területe a gének e dinamikus változó és kikapcsolódásának bekapcsolására szolgál. A szennyező anyagok nemcsak a saját gén expresszióját, hanem a gyermekek, valamint az unokáinak egészségét, hajlamát, súlyát és életét is befolyásolhatják! Saját zsírgének, de a helyes döntést nem generációkig hozhatja meg, amelyek utánad is jönnek! Segítségre van szüksége az induláshoz? Nézze meg az epizódot, hogy mi a minimális mennyiségű testmozgás?, És a saját egyedi testtípusra (amely a genetikán alapuló) rutinszerűen nézzen meg.

Ha több kérdése van a genetika által a súlyodban játszott szerepéről, tegye azokat a Head Over Over Come Facebook.com/getFitguy megjegyzés szakaszába. Találkozunk! Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. A ketogén étrend előnyei meghaladják -e a hátrányokat? Számomra nem. Így van.

Monica Reinelel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2018. október 9. 6 perces ReadPisode #497 Play Pause Hallgassa meg a ketogén étrend előnyeit és hátrányait, amelyek jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari-n. Ha szeretné hallgatni az audio-t, kérjük, használja a Google Chrome-t vagy a Firefoxot. Nem szereztem be túl sok részletet az étrendről; Arról beszéltem, hogy két ember hogyan érhet el hasonló eredményeket az átfogóan ellenkező stratégiák után. (Ugyancsak azokról a szélsőségekről, amelyekbe néhány ember elmegy a fogyás érdekében!)

Ahogy akkoriban mondtam, a ketogén étrend megérdemli a saját epizódját. Az öt év alatt eltelt, hogy jól teljesítsem ezt az ígéretet, a ketogén étrend a béren kívüli fad -étrendről a mainstream divatos étrendre ment! Minden héten kérdéseket kapok a hallgatóktól arról, hogy mi ez az étrend, hogy hatékony -e, és hogy biztonságos -e. Biztos vagyok benne, hogy az irodájában, az edzőteremben, a telekocsiban és a Hálaadás asztalánál több ember van, amelyek véleményt adhatnak, az interneten olvasott személyes tapasztalatok vagy dolgok alapján. De itt, jobb, ha későn, mint soha, a bizonyítékokon alapuló perspektíva – mint amilyen.

Mi

a bizonyíték a ketogén étrendre? elég fukar volt. Noha ez nagyon hatékony lehet a rohamok megelőzésében, általában szigorú orvosi felügyelet alatt tartják. És nem csak azért, mert az epilepszia súlyos állapot. A közelmúltig a ketogén étrendet túlságosan szélsőségesnek és potenciálisan kockázatosnak tartották az általános felhasználásra. és a hírességek, a személyi edzők és más emberek által, akiktől nem feltétlenül akarnak orvosi tanácsot venni.

Mi

az a ketogén étrend? , a kifejezés jelentése szintén kissé hígított. Sokan azt mondják, hogy ketót esznek, mert „keto-barát” snack-ételeket vagy energiabarokat választanak, vagy a felső zsemle-t leveszik a hamburgereikről. A valódi ketogén étrend rendkívül alacsony a szénhidrátokban, általában kevesebb, mint 50 gramm, vagyis a kalória körülbelül 10% -a. (A tipikus étrend négy -ötször is tartalmaz.)

Az ötlet az, hogy olyan kevés szénhidrátot eszik, hogy a testét ketózisba kényszeríti. Ahelyett, hogy az élelmezéséből vagy az izomból származó glikogénből származó glükóz felhasználása a biológiai folyamatok táplálására, a test a zsírt egy alternatív energiaforrássá alakítja, amelyet ketonoknak neveznek. Azoknak a szöveteknek és szerveknek, amelyek nem tudnak ketonokat használni, a testnek az aminosavak fehérjéből történő átalakításának módja is van. Korlátozza a szénhidrátfogyasztást, annyit enni, amennyit csak akar! Ha mindez ismerősnek tűnik, az azért van, mert a legtöbbünk először a ketózist tudta meg, amikor az Atkin étrendje a 70 -es években népszerűvé vált. A hagyományos Atkin stílusú, alacsony szénhidráttartalmú étrendjével ellentétben, amely elég magas volt a fehérjékben, a mai ketogén étrend általában sokkal magasabb a zsírban, akár a kalória 80% -áig.

A ketogén étrend hatékony a fogyáshoz? Ellentétben azzal, amit online olvasott, ennek nagyon kevés a ketózis metabolikus varázsa. A zsír ketonokká és fehérjévé történő átalakítása kissé több energiát éget el, mint a szénhidrátok égetése. De ez végül nagyon kicsi tényező. A fő oka annak, hogy az emberek fogyjanak a ketogén étrendben, az, hogy egyszerűen kevesebb kalóriát vesznek be. Bármi, ami elnyomja az étvágyát, nyilvánvalóan megkönnyíti a kalóriabevitel korlátozását. Egy másik ok, amiért az emberek kevesebb kalóriát vesznek, az, hogy egy nagyon magas zsírtartalmú étrend – olyan szórakoztató, mint amilyennek hangzik – nem feltétlenül nagyon étvágygerjesztő. > A ketogén étrend súlycsökkenése valószínűleg meglehetősen gyors, különösen eleinte. De a kezdeti fogyás nagy része a víz. A ketózisban való részvétel nagyon kiszáradó, és akár elektrolit egyensúlyhiányhoz is vezethet. (Ez az oka annak, hogy ezt az étrendet csak orvosi felügyelet alatt végezték el.)

Hamis: Több zsírt veszít

Bár a ketogén étrend arra készteti a testét, hogy zsírt égetjen Az üzemanyag, a kutatás megállapítja, hogy ez nem jelent több testzsír elvesztését. A ketogén étrend más étrendjével összehasonlított tanulmányokban a teljes fogyás és a zsírcsökkenés nem különbözött szignifikánsan. Egyes vizsgálatokban a sovány szövetvesztés nagyobb volt a ketogén étrendnél, mint más étrendnél. Ha ketogén étrendben jár, akkor az izomveszteség egy részét enyhítheti az erő edzéssel. (És az erről szóló tippekért nézd meg a Get Fit Guy Podcast -ot.)

Az igazság az, hogy a gyors fogyás a súlycsökkentés színpadát állítja be a sovány izomvesztés növelésével és az anyagcsere -sebesség csökkentésével. Ezért mindig a lassú súlycsökkenés esetét teszem.

Monica Reinagel egy igazgatósági tanúsítvánnyal rendelkező engedéllyel rendelkező táplálkozási, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Mi a psoriasis? Ez csak kozmetikai kérdés, vagy valami más? És mi a hosszú távú kockázata? A House Call Doctor megvizsgálja azt a kérdést, amely közel 7,5 millió amerikai (beleértve Kim Kardashian-t is.)

By Sanaz Majd, MD House Call Doctor 2017. augusztus 3-án, 4 perces Readepisode #185 Play Pause Hallgassa meg, mi a psoriasis? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. hogy elvonja a figyelmét és élvezze a szórakozást azáltal, hogy megnézi a slágeri show egész napos visszatérő maratonját, lépést tartva a Kardashians-szal.