Proiect foto Kulturhaus – “Vinil”

 
Exista o perioada când ideile creative vin de unde nici nu te astepti. Iar dat fiind faptul ca locul unde acest proiect va prinde cu adevarat viata deja exista (si ma refer aici exclusiv la spatiul expozitional al clubului Kulturhaus), ne-am gândit ca trebuie sa-l punem în aplicare. Iar cu aceasta ocazie, chemam în ajutor toti prietenii nostri, printre care te afli si tu, cel ce vei citi urmatoarele rânduri:

A venit momentul sa cotrobaim împreuna prin cutii, debarale, poduri, cufere pentru a gasi unul dintre cele mai folosite mijloace muzicale de pâna s-a inventat caseta si chiar si mp3-ul. Anume discul de vinil. Acesta va fi folosit în cel mai creativ mod ca motiv de expozitie fotografica în Kulturhaus Bukarest, într-un concept menit sa surprinda placut invitatii nostri speciali de pe data de 22 martie, trupa de balkan big beats Shazalakazoo.

Asa ca pâna pe data deadline de 16 martie 2012, pe mail-ul Kulturhaus (george[punct]stoica[at]tscarena[punct]ro) asteptam cu nerabdare orice idee creativa si fotografica a conceptului “vinil”. Vrem sa ne umpleti mail-ul cu discuri. Pe cap, printre animalele de companie, în natura de afara si de primavara, în spatii mari sau mici, în orase diferite de Bucuresti sau nu, concepte pe care numai cunoscatorii le pot întelege, cu voi sau cu prietenii cei mai buni (sau daca nu buni, cel putin convinsi cu greu sa va ajute) fotografii care sa ramâna întiparite în mintea privitorilor ca si când. Noi le primim, iar cele mai interesante creatii vor fi printate si expuse, începând cu data de 22 martie 2012, în FestHalle. Ocazie cu care sunteti invitati cu totii la expozitie, mai ales ca inspiratia noastra pentru acest moment, trupa de balkan big beats pe nume Shazalakazoo, va sustine un concert în cadrul caruia se va zbântui toata lumea prezenta. Exista doar un singur model dupa care sa ne inspiram (dupa cum v-am spus, vom participa si noi la acest proiect), iar acesta este urmatorul:

Pornind de la acest punct, proiectul nostru foto are urmatoarele directii, pe care va rugam sa le îndepliniti, pentru a fi luate în considerare toate fotografiile trimise de voi:

– fotografiile trebuie sa aiba minim 2000 pixeli latime, pentru a arata cât mai bine pe print;

– se pot folosi discuri cu orice fel de muzica, exemplele cu Shazalakazoo sunt pe moment doar… exemple;

– fotografiile trebuie trimise în format digital pe adresa george[punct]stoica[at]tscarena[punct]ro pâna pe data de 16 martie 2012. Alaturi de fotografia în format digital trimiteti si numele vostru complet (Nume, Prenume), pentru a-l adauga noi mai târziu pe opera aleasa pentru expozitie;

– fotografiile pot suferi modificari în photoshop, dar acestea sa fie basic (contrast, brightness, sharp, levels, curves, exposure…);

– autorii fotografiilor e de preferat sa aiba peste 18 ani, pentru ca astfel sa le poata admira si live în spatiul expozitional din club. Acceptam si fotografii ale caror autori au sub 18 ani, dar acestia trebuie sa se conformeze legilor în vigoare si politicii clubului nostru: + 18.

Acestea fiind spuse, asteptam începând cu acest moment (totusi nu trebuie sa va grabiti, inspiratia nu vine deodata) sa ne trimiteti fotografiile voastre pe adresa de mail anuntata mai sus si… vinilul fie cu noi. Mult succes!