JAFF FINAL

JAFF – Just Another Fashion Fair… Not! – rain free edition

Pentru ca vremea ne-a trimis acasa la ultima editie JAFF, am decis sa ne remontam si sa ne revedem la o data mai prietenoasa meteorologic. Care a ramas sambata, 16 iulie, conform cu soarele si gradele din termometru.

Cocktailuri efervescente, dulciuri de-ti bati copiii, reviste si muzici de energizare, moda si frumusete, plus concursuri unul si unul – toate te asteapta la O.A.R. sambata asta!

JAFF FINAL

BRANDSTALK premiaza un designer cu o sedinta foto profesionala pentru ultima sa colectie, asa ca vino si voteaza-ti favoritul la taâg! Degusta bunatati slow food by Absolutely Tasty si Omnivore’s Dilemma. MioBio te provoaca la relaxare cu produse cosmetice bio, ORLY iti coloreaza unghiile, iar LA BIBLIOTHEQUE te rasfata cu premii la spa si salon. BIPOLAR iti face cadou o pereche de pantaloni chic, iar imbracamintea si accesoriile HYPE vin de la ALINA ENE, MODAMANIA, GABRIELA URDA, AnTanTe, OANA LAZAR si BUYHAND. Rasfoieste DECAT O REVISTA la umbra visinilor si bea un cocktail moka la Happy Hour. Coloana sonora e asigurata de Penelope Pope (experimental/electronic)/RO si SHARKY (ripstyle)/RO.

JAFF – just another fashion fair …NOT! este un fashion & crafts fair focusat pe promovarea tinerilor designeri si artisti underground din Romania, organizat de www.hypestreet.ro. La JAFF gasesti imbracaminte si obiecte unicat sau in serie limitata, ale tinerilor designeri locali, delicii culinare, carte, reviste si muzica live.

Sponsori: Gradina OAR, Brandstalk, ORLY, MioBio, La Bibliotheque, BIPOLAR, Absolutely Tasty.

Parteneri media: PeTocuri.ro, Vickipedia.ro, Hipmag.ro, veiozaarte.ro, oitzarisme.ro, Revista Atelierul, Artclue.net, Neaparat.ro, TATAIA.net, Decat O Revista.

16 iulie 2011
Gradina OAR, Str. Arthur Verona 19
12.00-21.00
Intrare liberã

Facebook event http://www.facebook.com/event.php?eid=245837928762656