Steluþele de mare – Cosmina

Cosmina passed away. God bless her!

steluteledemare.fotografiidefamilie.ro – un proiect de Bogdan Dincã ºi Isabela, susþinut de Hotnews ºi Q magazine.

“Acum un an, pe timpul ãsta, Cosmina era sãnãtoasã tun. Avea centura albastrã la karate, fãcea sport de performanþã. Pe atunci fãcea câte o sutã de flotãri de-o datã. Acum nu poate merge nici la baie. Când s-a îmbolnãvit, ºansele ei de viaþã erau mici, aºa mi-au spus medicii. Cã încearcã sã o salveze, dar cã nu îmi garanteazã nimic.”

“Acum un an, pe timpul ãsta, Cosmina avea o familie, mergea la ºcoalã, învãþa bine, fãcea sport, avea viaþa ei de copil, avea o casã. Apoi… Apoi s-a întâmplat ceva. De atunci ne avem doar una pe alta. Dar e bine ºi aºa, dacã o vrea Dumnezeu sã mi-o lase pe Cosmina…”

“Cosmina pare copilul care are de toate. Dar nu este aºa. Când vezi un copil bolnav puþin mai bine îmbrãcat sau doar ai impresia asta, te gândeºti cã are tot ce îi trebuie. Tot ce are Cosmina acum, a primit cadou de la oameni. Viaþa de spital este grea. Banii se duc pe hranã – dieta este pretenþioasã – pe medicamente care nu se gãsesc în spital, pe igienã.”

“Cosmina are nevoie de un transplant. Mama ei, sfãtuitã de câþiva prieteni, a aflat cã sunt ºanse în strãinãtate. Diriginta Cosminei a scris unei clinici, în Italia. Au cerut 150.000 de euro pentru tratament ºi transplant.
În spital, Cosmina a fãcut ºi un abcces cerebral din cauza unei sinuzite maxilare cu osteolizã severã de bazã de craniu ºi a fost operatã. A fãcut candidozã ºi aspergilozã. Doar tratamentul recomandat de medic împotriva aspergilozei, cu medicamentul Fungizone, costã peste 300 de euro.”

Dacã doriþi sã o ajutaþi pe Cosmina:
Raiffeisen Bank
RON: RO 97 RZBR 0000 0600 1005 2891
Pentru Pãun Cosmina. Titular de cont este mama ei, doamna Neagu Steluþa.
Telefon Neagu Steluþa: 0723 914 273.