tot pentru bani…

… ne’am gandit sa vindem ceva in targu’ de la capatu’ lu’ 14 si cum pe’acasa nu aveam multe chestii am zis sa fim mai originali si sa mergem pe groapa de gunoi Fundeni unde sigur vom gasi ceva. am cules totul de la litze, piulitze (or avea vreo legatura), sarme de toate marimile, rotitze de plastic, shaibe, cuie, suruburi, bujii… pana la… piesa de rezistenta a zilei, un motor de masina de spalat. probabil stricat dar dadea bine. deja ne imaginam cum stateam sictiritzi si cu mainile incrucisate (nu ne pricepeam la vorbit, urlat “cuuuuieeee, suuurruuubuuuuri si motor de masina de spalat”) in fatza unui presuletz mic si colorat plin de cuie, litze si piulitze (sigur au legatura) si in mijlocul lor, seful, marfa cea mare, banu’ tata!, motorul de masina de spalat.

pana sa ne gandim cate gume Turbo am fi molfait in urma “afacerii”, am zis sa ascundem motorul sub balcon la Serbescu unde era locul ideal de a ascunde chestii… si nu pentru ca se vedea tot si clar din strada ci pentru ca nimeni nu era atat de tampit incat sa se uite chiar sub balconul ala din strada… eee?
unul tot a fost insa, caci duminica dimineata la 6 jumate, cu ochii injectatzi de somn, am descoperit ca nu mai exista motoru’ nostru drag iar pe preshuletzu’ colorat nu puteam merge doar cu suruburi si cuie… asa ca ne’am intors la somn extrem de dezamagiti.

am descoperit vinovatul dar nu va spun ca oricum nu’l stiti.