Exhibition: 14 Ani de F64

Exhibition: 14 Ani de F64

(RO only) Cum sărbătorește F64 14 ani: expoziție foto și reduceri pentru clienți

Odată cu aniversarea celor 14 ani, F64 a pregătit câteva surprize și evenimente pentru prietenii și clienții săi. În sala expozițională vor fi prezentate peste 20 de fotografii realizate de echipa F64, selecţia acestora fiind realizată de Vlad Eftenie. Pasiunea pentru fotografie i-a adus împreună în familia F64, iar acum se vor bucura să își vadă creațiile expuse pe pereții pe care au mai stat zeci de imagini memorabile de la fotografi renumiți.

Tot pe 14 octombrie, clienții vor fi întâmpinați întreaga zi, între orele 9:00 și 22:00, cu diverse surprize în magazinul F64 și vor avea ocazia să fie fotografiați într-un decor creativ amplasat în studioul foto. Toate imaginile vor fi apoi încărcate pe pagina de Facebook F64. În plus, ca o surpriză pentru toți prietenii magazinului, la aniversarea celor 14 ani de F64 aceștia își pot face “Buletin de Fotograf” în aplicația de Facebook dedicată și vor avea acces la reduceri de 14% la 14 produse, pe 14 octombrie.

Despre F64

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.

F64 susţine pasionaţii foto-video şi crede în ideea de fotografie ca stil de viaţă.

Cateva poze din expozitia pe care va invitam sa o vizitati.

Bogdan Popa

Bogdan Popa

Catalin Scarlat

Catalin Scarlat

Ilie Micut

Ilie Micut

Mihai Nutiu

Mihai Nutiu

Razvan Tulai

Razvan Tulai

Sebastian Popa

Sebastian Popa

Alexandru Matei

Alexandru Matei

INFOGRAFIC