"Argentik" - un eveniment de fotografie de strada pe film

“Argentik” – un eveniment de fotografie de strada pe film

Oitzarisme si Allkimik va invita la “Argentik” – un eveniment de fotografie de strada pe film

1. Pentru participare la “Argentik” trimiteti un email catre oitzarisme@gmail.com cu titlul “Participare la Argentik” in care sa va exprimati dorinta de a participa plus un link/atasament cu cateva poze pe film facute de dvs. Participantii vor fi alesi pe baza pozelor atasate/linkului de portofoliu in functie de cat de bine credem ca se vor incadra in tema generala – fotografia de strada. Perioada de alegere a participantilor: 09.12 – 13.12 iar anuntarea lor: 14.12 pe Oitzarisme

Participanti:
1. Dragos-George Alexandru
2. Florin Ghebosu
3. Mihai Olaru
4. Ioana Novac
5. Matei Gaginsky
6. Iulia Dana Baceanu
7. Dragos-Radu Dumitrescu
8. George Lazar
9. Dragos Rapeanu
10. Vali Barbulescu
11. Florin Simina
12. Gabriel Pahontu

2. Fiecare dintre fotografii selectati va primi un film Foma 100 pe care va trebui sa il ridice personal de la Allkimik. Daca filmul nu va fi ridicat pana la data limita se va alege un alt participant – daca acest lucru va fi posibil. Perioada de ridicare a filmelor: 15.12 – 19.12 ora 20:00.

3. Fotograful va avea la dispozitie o perioada determinata de timp pentru a putea expune filmul. Perioada: 22.12 – 09.01 ora 20:00.

4. Dupa expunerea filmului fotograful va trebui sa aduca filmul nedevelopat inapoi la Allkimik, data limita fiind 09.01 ora 20:00.  Filmele expuse integral vor putea fi aduse si mai devreme de aceasta data.

5. Filmele vor fi developate si scanate de catre Allkimik in perioada 12.01 – 23.01.

6. Juriul va premia participantii si va alege doua fotografii ale fiecarui participant pentru a fi tiparite analog si expuse in cadrul expozitiei “Argentik” ce va avea loc in data de 26.01.2015 la Allkimik si ulterior in alte locuri. Juriul isi rezerva dreptul de selecta oricare/nici una din fotografiile realizate. O selectie din pozele fiecarui fotograf participant va fi publicata pe Oitzarisme sub forma unui feature. Juriul (Sorin Vidis, Stefan Dinu (Allkimik), Cristian Bassa (editor Oitzarisme) va alege castigatorii pe baza intregului film si a cadrelor expuse.
Modificare 14.01.2015 – la cerintele participantilor, fotografiile printate vor fi alese de fiecare fotograf participant. Jurizarea se va face in continuare conform precizarii de mai sus: “pe baza intregului film si a cadrelor expuse.”

Locul 3: portret ambrotip mic+film alb/negru cu developare si scanare inclusa.
Locul 2: portret ambrotip mediu+film alb/negru cu developare, scanare si marire pe hartie 10/15cm integral
Locul 1: portret ambrotip mare+aparat foto mecanic in valoare de 300 de lei.

Cadrele vor fi publicate (atat online cat si in expozitie) fara nici un fel de editare sau interventie post procesare. Filmul expus/developat si fisierele scanate vor fi inmanate fotografului. Acesta are drepturi depline asupra lor. Allkimik si Oitzarisme vor folosi fotografiile doar in scopuri non-comerciale si de promovare a evenimentului si/sau a fotografului. Nu vor exista pretentii materiale sau de orice natura din partea nici unei parti implicate. Odata cu ridicarea filmului si semnarea de primire fotograful ia la cunostiinta ca este de acord cu termenii mentionati mai sus. Orice abatere de la regulament implica intreruperea unilaterala a participarii la evenimentul descris.

Va multumim!
Echipa Oitzarisme & Allkimik