Cristian Radu – iReadFaces

blog.cristianradu.ro
Miercuri, 25 noiembrie, de la ora 20.00, are loc la The Ark vernisajul expoziþiei de fotografie iReadfaces. Expoziþia va fi deschisã pânã pe 3 decembrie, între orele 10.00 ºi 19.00. Intrarea este liberã.

iReadFaces

iReadfaces este un proiect fotografic care a început în vara lui 2009 cu un autoportret al autorului ºi care a continuat cu alte câteva zeci de portrete. Oamenii ºi-au dat jos mãºtile pe care le poartã zilnic în societate ºi s-au lãsat fotografiaþi aºa cum sunt ei cu adevãrat.

Cristian Radu, autorul proiectului, crede cã “Provocarea mea constã în încercarea de a-i face pe oameni sã renunþe la mãºti, în timp ce pentru ei este o provocare sã se vadã aºa cum îi arãt eu.”

Printre cei care au participat la acest proiect se numãrã Cristi Puiu, Cristian Crisbãºan, Jean-Lorin Sterian, Dan Pierºinaru, Vali Bãrbulescu, Carla Szabo, Cornel Lazia, Alexandru Bãlãºescu, Cristi Balint.

Cristian Radu a studiat fotografia la Ecole Nationale Supérieure Louis-Lumière din Paris. A colaborat cu diverse reviste româneºti, iar momentan are lucrãri expuse la Karousel, singura galerie de artã fotograficã din România (www.karousel.ro).

iReadfaces este un proiect realizat în parteneriat cu HP ºi susþinut de Skyy Vodka, f64 ºi The Ark.
Dupã închiderea expoziþiei fotografiile pot fi achiziþionate, iar banii astfel strânºi vor merge cãtre proiectul caritabil “Paºi cãtre viaþã“.

iReadFaces0 iReadFaces6 iReadFaces5 iReadFaces4 iReadFaces3 iReadFaces2