Momente de Plai

Prezent a treia oarã la Plai, pot spune c-am prins un dor de el de le-aº propune sã-l facã ºi la primãvarã. Sunt de pãrere cã-i cel mai relaxant, cel mai colorat, cel mai diversificat festival de artã ºi culturã din România. Nu am fost la multe dar dacã-mi mai ziceþi unul, discutãm. :)
Mi-a plãcut începutul Plaiului care s-a desfãºurat în Piaþa Unirii, joi seara, ºi dupã o bere la BierHaus am apucat sã rãmân ºi eu puþin cu gura cãscatã la ce fãceau The Shadows cu focul.

Apoi mi-a plãcut de Esma Redzepova.

ªi-apoi mi-a plãcut stand-ul celor de la Camarila Culturalã cu cele patru personaje foarte fain decorate… pe lângã care m-am perindat mult timp sã prind un loc la un scrabble mic ºi n-am reuºit.

Abia aºteptam sã-i revãd pe cei de la The Serious Road Trip care vin an de an la Plai sã ne înveþe d’ale circului; este foarte plãcut sã vezi cum cad oameni de pe monocicletã sau de pe picioroange, cum îºi dau din greºealã cu mãciucile-n cap sau cum alunecã pe bila aia mare ºi galbenã.

Mi-a plãcut sã vãd multe rasteluri pentru biciclete la intrare precum ºi prezenþa celor de la “Verde pentru biciclete” ºi VeloSpeed care ne-au propus sã pedalãm gratuit bicicletele lor prin Muzeul Bãnãþean.

Au scris mai multe Lume Bunã, Dragoº, Nebuloasa, Florin Ghinda, Blog de Timiºoara, Tomata cu scufiþã, Cârtiþoiu, Ovi, Richie (I ºi II), Claudia, Dora, Cake (I ºi II), Florin ºi Alina iar eu vã las cu alte stãri de la Plai. Trebuie sã ne vedem mult mai mulþi în 2010.

PS: am învãþat împreunã sã facem fotografii cu o cutie de pantofi.
PPS: Haideþi la After-Party duminicã; bem o bere ºi ne amintim. :)