tataie

tataie alinutzei are 80 de ani, are ratie de fumat de 10 tigari pe zi pe care si le face 20 fumand doar jumatati cu tigaretul.

este unul dintre cei mai optimisti oameni pe care i’am cunoscut in ultima vreme si compune poezii pentru nepoti iar in tinerete construia masini.
pe langa multele construite pentru copilasii lui, a reusit o performanta greu de atins pe acele vremuri… a construit in ’67 un automobil din doua motociclete “de 125” pe care le’a pus in paralel, le’a carosat, le’a pus geamuri, faruri, banchete si volan si le’a trecut drept masina. a inmatriculat vehicolul iar primele excursii impreuna cu familia lui au fost la mare. patru ani la rand daca’mi aduc bine aminte.

faza haioasa este ca masina fiind de foarte admirat, era greu de pornit la drum fara privirile curiosilor iar tataie isi pregatea serios familia de fuga cu bagajele pregatite si cu “cum iesiti din casa, intrati in masina si fugim!!!”
tataie are ochii albastri, mari, foarte deschisi si periculosi. si’a avut si’un camion mare pe care l’a vandut inainte de pensie.
multa sanatate, tataie!